Το Νο 1 πρωινό μυστικό για να ξυπνήσεις τον μεταβολισμό σου και να κάψεις λίπος

 

mother-and-daughter-smiling

Μπορεί οι περισσότεροι να έχουμε την κακή συνήθεια να φεύγουμε το πρωί από το σπίτι με άδειο στομάχι ή στην καλύτερη με ένα ποτήρι καφέ, οι ειδικοί όμως συμβουλεύουν συνεχώς ότι το πρωινό είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας. Σου προσφέρει ενέργεια, βιταμίνες και όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται καθημερινά ο οργανισμός για να διατηρηθεί υγιής και να βγάλει εις πέρας όλη την ημέρα.

 

Για εσένα τώρα που θες να αισθάνεσαι υγιής και δραστήριος, αλλά παράλληλα να χάσεις κιλά, δες τι πρέπει να περιέχει το πρωινό σου:

 

Ένα ποτήρι πράσινο τσάι, πλούσιο σε κατεχίνες και αντιοξειδωτικά στοιχεία που θα ενεργοποιήσουν τον μεταβολισμό σου και θα επιταχύνουν την καύση λίπους.

 

Για πρωτεΐνη, προτείνουμε 2 βραστά αυγά (ή ποσέ) τα οποία θα ικανοποιήσουν το αίσθημα της πείνας, θα σε κρατήσουν χορτάτο για πολλές ώρες και θα σου προσφέρουν βιταμίνες. Μπορείτε να συνοδέψετε το τσάι και τα αυγά με φρέσκα φρούτα, όπως μήλα ή αντιοξειδωτικά βατόμουρα.

 

Το συγκεκριμένο πρωινό έχει 200 περίπου θερμίδες, ελάχιστα λιπαρά, αλλά μεγάλη συγκέντρωση πρωτεΐνης και φυτικών ινών, που θα σου χαρίσουν ενέργεια για ώρες και θα κρατήσουν το στομάχι σου γεμάτο μέχρι το μεσημεριανό γεύμα.


Πηγή: myfit.gr

Image courtesy of Apolonia at FreeDigitalPhotos.net

``````