Ταμπού εξωσωματικής γονιμοποίησης

 

mother-and-daughter-smiling


Υποθέτω πως θα έχετε συναντήσει ανθρώπους με ταμπού γύρω από διάφορα θέματα όπως ομοφυλοφιλία, πλαστικών επεμβάσεων και αλλα. Αναρωτιέμαι όμως εάν συναντήσατε στην ζωή σας άνθρωπο που να σας έκρυψε ότι το πλασματάκι ή τα πλασματάκια που έφερε στον κόσμο τα εκανε μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης. Και όμως! Να έχετε υπόψιν πως σενάρια γύρω από ταξιδάκια αναψυχής πολλές φορές φέρνουν δίδυμα ή και τριδυμα καμιά φορά. Τι εννοώ;


Λυπάμαι μα δεν μπορώ να σας εξηγήσω αυτό το γεγονός. Δεν μπορώ να διανοηθώ πως με την μυστικοπάθεια τους εξεφτελίζουν μέσω φθηνων δικαιολογιών αυτό το θείο δώρο.

Σαφώς και είναι δικαιωμα τους όπως είναι και δικαίωμα μας η επιλογή των φίλων μας, όμως σκεφτείτε κάποιες μανούλες ,οι οποίες δεν μπορούμε να αριθμήσουμε γιατί είναι άπειρες οι οποίες κρέμονται από τα χείλη σας! Βρίσκονται στην ιδια θέση με την δική σας. Πολύ απλα διψάνε για να γίνουν μανούλες και αναζητούν έγκυρες πληροφοριες γυρω από την εξωσωματική μα κυριως περιμενουν  ένα χτύπημα στην πλάτη τους από εσάς ώστε να παρουν  κουράγιο και να συνεχιζουν να ελπιζουν. Μα γιατί διστάζετε να το πείτε ; με οποια μέθοδο και αν συλλάβετε  , το αποτελεσμα είναι το ιδιο! Ένα μώρο  ολοκληρωτικά δικο σας.

Και ακομα δεν σας πεισαμε σκεφτείτε πως με το δικο σας λιθαράκι   συμβάλετε στην επίλυση του προβλήματος σχετικά με την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα.

 

 

 

 

 

Copyright gynaikoparea.gr

 

Image courtesy of Praisaeng at FreeDigitalPhotos.net