20 Σχέδια για νύχια γαλλικό με χρώματα!

 

 

mother-and-daughter-smiling

Πέρα από το κλασικό γαλλικό σχέδιο που έχεις στο μυαλό σου, υπάρχουν και άλλες παραλλαγές του που θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις, για να αποκτήσεις ένα εκθαμβωτικό αποτέλεσμα.

Για να κάνεις όλες τις γυναίκες απλά να θαυμάζουν, αλλά ταυτόχρονα και να ζηλεύουν τα εκπληκτικά νύχια σου, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στο πλάγιο γαλλικό ή το τριγωνικό.

Πολύ όμορφος τρόπος για να τα διακοσμήσεις είναι και τα διάφορα μικρά και μεγάλα στρας. Όμως είναι προτιμότερο να αρκεστείς σε ένα όμορφο και πετυχημένο σχέδιο με χρώμα, αντί για το old fashion λευκό γαλλικό.

Επίσης, φέτος τον Χειμώνα θα φορεθούν πολύ τα βερνίκια νυχιών με χρυσόσκονη και ασημόσκονη, άρα εσύ γιατί να μην το δοκιμάσεις; Στην τελική ότι και αν επιλέξεις φρόντισε απλά να σε εκφράζει και να μην δείχνει ξένο πάνω σου!

nails artgalliko me xromatagalliko me xromatanails art 2015nails art 2015nails art 2015nails artnails artnails art 2015nails designgalliko manikiour 2015galliko manikiournails designnails designnails designgalliko manikiourgalliko manikiourgalliko manikiourgalliko me xromatanails design

 

Πηγή : ediva.gr