Έκλαιγες; Πως να βαφτείς για να μην το καταλάβει κανείς!

 

 

mother-and-daughter-smiling

.

Έχει τύχει σε όλες μας να βάλουμε τα κλάματα για πολλούς σημαντικούς και ασήμαντους λόγους και μετά να πρέπει να καλύψουμε τo πρήξιμο, τα πρησμένα βλέφαρα και τους μαύρους κύκλους.. Αν, λοιπόν, είχες και εσύ μία ευάλωτη στιγμή η οποία είναι αποτυπωμένη στο πρόσωπο σου και θέλεις να την καμουφλάρεις, πριν βγεις έξω, τα παρακάτω tips θα σου δείξουν πως να βαφτείς για να μην το καταλάβει κανείς!

1.       Το πιο must have προϊόν είναι φυσικά η αδιάβροχη μάσκαρα! Καλό θα ήταν να χρησιμοποιείς γενικά αδιάβροχη μάσκαρα καθώς ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου χρειαστεί πραγματικά. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η αδιάβροχη μάσκαρα είναι το πιο safe προϊόν καθώς δεν υπάρχει περίπτωση να μουτζουρωθείς στην περιοχή των ματιών σου.

2.       Concealer-πούδρα! Eμείς σου προτείνουμε να χρησιμοποιήσεις και τα δύο προϊόντα για τους εξής λόγους: Το concealer θα εξαφανίσεις τις κοκκινίλες στη περιοχή των ματιών και φυσικά τους μαύρους κύκλους-που πολύ πιθανόν να έχεις αν έχεις χύσει πολλά δάκρυα-. Από την άλλη η πούδρα θα εξαφανίσει τις γυαλάδα της περιοχής και θα καμουφλάρει τις ατέλειες.

 

3.       Τόνισε κάποιο άλλο σημείο του προσώπου. Αν παραδείγματος χάριν έχεις κόκκινα μάτια και δεν έχει φύγει η κοκκινίλα, τότε βάλε ένα έντονο κόκκινο κραγιόν ώστε να τραβήξεις εκεί όλα τα βλέμματα. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως το κόκκινο κραγιόν σου προσδίδει αυτοπεποίθηση και σεξ απίλ πράγμα που θα μειώσει ακόμη περισσότερο τις πιθανότητες να καταλάβουν πως κλαίγατε πριν.

4.       Σταγόνες για τα μάτια. Η λύση να εξαφανιστούν οι μαύροι κύκλοι είναι οι αμπούλες φυσικού ορού για τα μάτια. Βάλε μερικές –πριν βαφτείς φυσικά- και θα εξαφανιστεί αυτή η ενοχλητική κοκκινίλα.

5.       Μη βάλεις ρουζ. Γενικά όταν κλαίμε τα μάγουλα μας έχουν τη τάση να είναι ροδοκόκκινα. Για το λόγο αυτό απέφυγε το ρουζ ,αφού τα μάγουλα σου θα έχουν το ίδιο χρώμα χωρίς να έχεις προσπαθήσει καθόλου!

Της Σοφίας Χρήστου

 Πηγή: joytv.gr