Δείτε ποιο είναι το σωστό μακιγιάζ ανάλογα με την ηλικία σας!

 

 

 


Κάθε ηλικία έχει την ομορφιά της. Λαμβάνοντας υπόψη κάποιους βασικούς κανόνες και προτεραιότητες όσον αφορά το μακιγιάζ, μπορεί να σας κάνει πιο όμορφη και λαμπερή, ανεξάρτητα με την ηλικία που έχετε.
 
Αλλά πάντα πρέπει να είστε προσεκτικές: αυτό που πριν 20 χρόνια σας έκανε όμορφη και λαμπερή τώρα μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε μεγάλη και κουρασμένη. Πολλά πράγματα είναι αυτά που παίζουν ρόλο. Από το στυλ κατ' αρχάς που έχετε τώρα, τα χρώματα που χρησιμοποιείτε και τα προιόντα που βάζετε. Όλα καθορίζονται από την ηλικία. 


Εδώ είναι μερικοί βασικοί κανόνες, κόλπα και βασικά προϊόντα που θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ανάλογα με την ηλικία σας:


 
20 + 

Μπορείτε να δοκιμάσετε τόσα χρώματα όπως εσείς θέλετε, μέχρι να βρείτε αυτό που ταιριάζει στο δέρμα σας καλύτερα. Όμως, δεδομένου ότι το δέρμα είναι ακόμα νέο και λείο δεν πρέπει να έχει πολύ μακιγιάζ.

Μάσκαρα Volume
Eyeliner
Κραγιόν

 


30+ 

Στην ηλικία των 30 οι γυναίκες αρχίζουν να είναι πιο ενεργητικές: εργάζονατι και έχουν αρκετές καθημερινές δραστηριότητες. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να αρχίζουν να φαίνονται τα πρώτα σημάδια κουρασης στο πρόσωπο.
 

Ένα make up για την προστασία και την ενυδάτωση του δέρματος
Mία πούδρα για βελούδινη επιδερμίδα
Ένα Eyeliner Soft
Επίσης, για τα μάτια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ζεστά χρώματα με ματ υφή, που θα δείχνουν καλά τόσο στο φως της ημέρας όσο και το βράδυ.

 


40+

Εάν έχετε μπει στην ηλικία των 40, εδώ μια γυναίκα θα πρέπει να κινηθεί προς την κατεύθυνση με ουδέτερα και ματ χρώματα.

Για τα Χείλη ένα μαλακό μολύβι για περίγραμμα πριν βάλει το κραγιόν της.
Για κραγιόν ένα λίγο έντονο χρώμα που να παρέχει καλή κάλυψη.
Σκιές αρκετά πιχτές με ουδέτρα χρώματα που να αντέχουν όλη την ημέρα και να έχουν μια σουπερ εφαρμογή. 

 


50 +

Εδώ θέλει προσοχή και όχι καταχρήσεις στα προιόντα. Είναι η ηλικία που ήδη έχετε αρχίσει και χρησιμοποιείτε προϊόντα αντι-γήρανσης.
Μολύβι φρυδιών που παρέχει πλήρη κάλυψη, να είναι μαλακό και εύκολο να εφαρμοστεί.
Ρουζ σε ζεστά χρώματα.
Κραγιόν που προσφέρει καλή κάλυψη.

Ελπίζω ότι αυτές οι βασικές συμβουλές να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε ένα φυσικό, καθαρό και όμορφο βλέμμα ανάλογα με την ηλικία σας!
 

 

Τάνια Νικολοπούλου


 

 

 

Πηγή: http://likewoman.gr

 Image courtesy of  marin at FreeDigitalPhotos.net