6 "περίεργες" χρήσεις των καλλυντικών σου

 

 

 


Μπορεί να το έχεις υποψιαστεί, μπορεί και όχι! Υπάρχουν κάποια προϊόντα ομορφιάς που έχουν παραπάνω από μια χρήσεις. Και όμως το πινέλο για τα χείλη σου είναι ιδανικό και για τις βλεφαρίδες σου ενώ η μαλακτική σου κρέμα για τα μαλλιά βοηθάει στο ξύρισμα! Απίστευτο και όμως αληθινό! Παρακάτω θα βρεις τα προϊόντα εκείνα της ομορφιάς σου που μπορείς να αξιοποιήσεις με πολλούς και διαφορετικούς "ιδιαίτερους" τρόπους!

Το πινέλο για τα χείλη… αλλιώς:

Το πινελάκι που χρησιμοποιείς για να απλώσεις το κραγιόν σου να είσαι σίγουρη πως δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για τα χείλη σου αλλά και για το μακιγιάζ των ματιών σου! Το πινέλο για τα χείλη σου είναι το ιδανικό «εργαλείο» μακιγιάζ για να το χρησιμοποιήσεις σαν μάσκαρα ή μολυβάκι για να δώσεις χρώμα στις κάτω βλεφαρίδες που είναι πιο μικρές και πιο κοντές.

 

Χ(ε)ίλιες και μια χρήσεις του λιπ-μπαλμ σου:

Πολύ σωστά μάντεψες! Το λατρεμένο σου λιπ-μπαλμ δεν είναι ιδανικό μόνο για τα χείλη σου αλλά και για ολόκληρο το σώμα σου αφού καταφέρνει να «γιατρεύει» τις μικρές «πληγές» που σου αφήνει το ξυράφι σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος σου το χρησιμοποιείς. Θυμήσου το την επόμενη φορά που θα κοπείς με το ξυράφι σου και άπλωσε λιγάκι λιπ-μπαλμ στην περιοχή.

 

Ξύρισμα με την μαλακτική σου:

Και όμως δεν χρειάζεται να αγοράζεις ούτε αφρό για να ξυριστείς ούτε τίποτα αρκεί πάντα να έχεις μαλακτικό για τα μαλλιά! Άπλωσε το μαλακτικό για τα μαλλιά σου στα πόδια ή την περιοχή που θέλεις να ξυρίσεις και θα δεις πως η περιοχή θα είναι πολύ πιο απαλή μετά το ξύρισμα, ακόμη και αν πριν χρησιμοποιούσες την καλύτερη κρέμα ξυρίσματος. Ας μην ξεχνάμε πως κάνεις και μεγαλύτερη οικονομία έτσι!

Το πινέλο για τα χείλη… αλλιώς:

Το πινελάκι που χρησιμοποιείς για να απλώσεις το κραγιόν σου να είσαι σίγουρη πως δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για τα χείλη σου αλλά και για το μακιγιάζ των ματιών σου! Το πινέλο για τα χείλη σου είναι το ιδανικό «εργαλείο» μακιγιάζ για να απλώσεις την μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες που είναι πιο μικρές και πιο κοντές.

 

Το ισιωτικό για τα μαλλιά σου:

Αν πιστεύεις πως το ισιωτικό για τα μαλλιά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για να ισιώσεις τα μαλλιά τότε για ξανασκέψου το! Αν λοιπόν το σιδέρωμα δεν είναι το καλύτερο σου δεν έχεις παρά να χρησιμοποιήσεις το ισιωτικό σου για τα μαλλιά και να «πατήσεις» λιγάκι το ρούχο που θα φορέσεις στο γραφείο χωρίς καν να χρειάζεται να βγάλεις έξω την σιδερώστρα.

 

Αποσμητικό στα παπούτσια:

Τα καινούργια σου παπούτσια είναι τέλεια αλλά δυστυχώς οι φουσκάλες στα πόδια σου είναι ανυπόφορες; Εδώ έρχεται να σε σώσει το αποσμητικό roll-on. Βάλε λίγο γύρω από τα τακούνια σου και κατά μήκος των ποδιών σου και θα καταφέρεις με τον τρόπο αυτό να περιορίσεις την τριβή και δεν θα καταλήξεις να χρειάζεσαι τσιρότα!

 

 

 

 

Πηγή: womenonly.gr

 Image courtesy of   marin at FreeDigitalPhotos.net