4 πράγματα που θα συμβούν στα μαλλιά σου αν σταματήσεις να βάζεις μαλακτική κρέμα

 

 

 

Δεν μπορείς με τίποτα να αποχωριστείς την μαλακτική σου κρέμα γιατί νομίζεις πως τα μαλλιά σου θα είναι απαίσια χωρίς αυτήν.

Θα πας ταξιδάκι και σκέφτεσαι πως πρέπει να την πάρεις μαζί σου. Θα κοιμηθείς στον φίλο σου το βράδυ, το ίδιο, πρέπει να είναι εκεί, δίπλα σου. Όμως ίσως το παρακάνεις με την μαλακτική κρέμα; Ίσως δεν πρέπει να την βάζεις καθημερινά αλλά πιο σπάνια;

Για να δούμε τι θα συμβεί στα μαλλιά σου αν σταματήσεις να την βάζεις.

 

1. Τα μαλλιά σου θα μοιάζουν πιο λαμπερά

Σου ακούγεται κάπως παράξενο αλλά η μαλακτική κρέμα ευθύνεται για τα θαμπά μαλλιά που έχεις. Λιγότερη μαλακτική ισούται με λιγότερα χημικά στα μαλλιά σου άρα περισσότερη λάμψη. Το 'έμαθες κι αυτό.

 

2. Θα μπλέκονται περισσότερο

Εντάξει αν έχεις πλούσιο μαλλί αντιμετωπίζεις πρόβλημα με το μπλέξιμο. Θες ένα τεταρτάκι για να τα ξεμπλέξεις κι αν χρησιμοποιήσεις μαλακτική, το τέταρτο γίνεται δεκάλεπτο. Η αλήθεια είναι ότι βοηθάει αλλά μπορείς να βάζεις λαδάκι μαλλιών που και πάλι θα τα βοηθήσει.

 

3. Θα ξεκινήσεις να ψάχνεις για καινούργια προϊόντα μαλλιών που έπρεπε να είχες ήδη αγοράσει

Δεν ασχολείσαι πολύ με την υγεία των μαλλιών σου. Βάζεις ένα φθηνό σαμπουάν και μια καλή μαλακτική. Δεν αρκεί όμως αυτό. Πρέπει να βάζεις λαδάκι μαλλιών για να τα βοηθά να μακρύνουν και να είναι πιο μαλακά και κάποια σπρέι προστασίας από το πιστολάκι. Αν τα κάνεις αυτά δεν θα χρειάζεσαι μαλακτική.

 

4. Τα μαλλιά σου θα δείχνουν πιο φωτεινά

Συνήθως όταν λούζεσαι επικεντρώνεσαι στην ρίζα. Επειδή είναι πιο λιπαρή, θέλεις να την τρίψεις καλά. Και ξεχνάς τις άκρες. Λες θα τους βάλω μαλακτικό. Αν όμως τις πλένεις καλά, καλά δεν θα χρειάζεται να βάλεις μαλακτική.

 

 

 

 

Πηγή: ladylike.gr

Image courtesy of nenetus at FreeDigitalPhotos.net