1. Η σιωπή μπορεί να σε απαλλάξει από πολλούς μπελάδες. Πρόσεξε τι λές και σε ποιόν!! Δεν μπορείς να φανταστείς πως μπορούν να παραποιηθούν τα λόγια σου και για ποιον σκοπό. Ειδικά στον επαγγελματικό τομέα μην σχολιάζεις κανέναν πίσω απο την πλάτη του!

  2. Οι πραγματικοί σου φίλοι είναι ελάχιστοι! Οι περισσότεροι είναι απλά η παρέα σου για καφέ!

  3. Αξίζεις ότι καλύτερο και μην συμβιβάζεσαι με κάτι λιγότερο!! Είτε αφορά τις προσωπικές σου σχέσεις είτε τις φιλικές!

  4. Κυνήγησε τα όνειρά σου χωρίς να επηρεαστείς από συγγενείς και φίλους. Οι επιλογές σου είναι το μέλλον σου και ανήκει μόνο σε σένα!!!! Εσύ θα ζήσεις με τις επιλογές σου όχι οι αλλοι.

  5. Προσπάθησε να αποταμιεύεις ένα μικρό χρηματικό ποσό κάθε μήνα!!! Αργότερα όταν αρχίσουν οι οικογενειακές υποχρεώσεις, θα σε σώσουν από μια δύσκολη στιγμή.

  6. Την κακοπροαίρετη κριτική δεν μπορείς ποτε να την αποφύγεις. Όπως πολύ σοφά είχε γράψει ο Αριστοτέλης ''υπάρχει μόνο ένας τρόπος να αποφύγεις την κριτική: Να μην κάνεις τίποτα, να μη λες τίποτα και να είσαι ένα τίποτα.΄΄

  7. Mην αναβάλλεις ποτέ τίποτα για την επόμενη μέρα ή σκεπτόμενη ότι εχεις πολλά χρόνια μπροστά σου!! Όπως λεει ο παππους μου τα 10 χρόνια είναι ‘’καλημέρα, καλησπέρα’’  Ότι έχεις να κάνεις, κάντο τώρα!!!

  8. Ταξίδεψε όσο σου επιτρέπουν τα οικονομικά σου!! Αργότερα όταν αποκτήσεις παιδιά  αυτό  δεν θα είναι εφικτό.

  9. Πολλοί άνθρωποι θα μπουν στην ζωή σου από συμφέρον και θα απογοητευτείς πολλές φορές γ’ιαυτό.

  10. Μην εμπιστεύεσαι έυκολα και μην λες τα προσωπικά σου στον καθένα!! Θυμήσου : οσο μπορέσεις κράτα το καλά το μυστικό σου, φίλος του φίλου θα τα πεί και είναι κακό δικό σου!!

 

 

© 2014 copyright gynaikoparea.gr

Image courtesy of photostock at FreeDigitalPhotos.net