Ναι, είναι Παρασκευούλα και αυτό που σκεφτόμαστε είναι οι δυο ημέρες ξεκούρασης που πλησιάζουν και οι γεμάτες 48 ώρες που θα περάσουμε όπως θέλουμε. Ακόμα και αν σου αρέσει η δουλεία σου το Σαββατοκύριακο είναι πολύτιμο και χρειάζεται μια μικρή οργάνωση για να γίνει τέλειο και να μην σαστίσεις από τις πολλές επιλογές. Δες τι πρέπει να κάνεις!

 

 

Κλείσε όλες τις δουλειές σου μέχρι την Παρασκευή το απόγευμα

Δεν πειράζει αν κάτσεις λίγο παραπάνω στη δουλειά. Αυτό που μετράει είναι να μην χτυπήσει το τηλέφωνο Σάββατο ή Κυριακή και αναγκαστείς να κάτσεις στον υπολογιστή για να δουλέψεις.

 

 

Τελείωσε με τις δουλείες του σπιτιού

Μετά τη δουλειά χτυπάς ένα super market και έχεις ότι μπορεί να χρειαστείς για τις επόμενες δύο ήμερες. Μην φτάσεις πάλι στο σημείο να ψάχνεις γάλα Κυριακή βράδυ και χαλάς την ξεκούραση σου.

 

 

Τίποτα πάνω από τον πρωινό ύπνο

Ότι κι αν κάνεις τα προηγούμενα βράδια δεν πρέπει για τίποτα να χαλάσεις τον πρωινό ύπνο του Σαββάτου και της Κυριακής. Είναι οι δυο ημέρες που έχεις για να ξεκουραστείς και να απλωθείς στο κρεβάτι σου για όσες ώρες θέλεις οπότε μην κανονίσεις συναντήσεις πριν τις 12:00 το μεσημέρι.

 

 

Βγάλε ένα πλάνο

Αν πεις ΝΑΙ σε όλες τις προτάσεις που θα έχεις τότε την πάτησες. Ποιους θέλεις να δεις, τι θέλεις να κάνεις και που θέλεις να πας. Σκέψου με γραμμή πορείας αυτά και κανόνισε το Σαββατοκύριακο σου.

 

 

 

 Πηγή:marymary.gr

photo of gubgib at freedigitalphotos.net