Πόσο έχει αλλάξει το facebook τις ανθρώπινες σχέσεις;

 

mother-and-daughter-smiling

 

 

 

Πόσο έχουν αλλάξει οι ανθρώπινες σχέσεις στις μέρες μας;

 Λόγια που δεν μπορούν να υποθούν κατά πρόσωπο κρύβονται πίσω από μια οθόνη και ένα πληκτρολόγιο και παίρνουν την μορφή  ‘’σήριαλ’’  ή ενός στάτους  γεμάτο υπονοούμενα….Υπονοούμενα για ποιόν/οιά κανείς δεν ξέρει… μόνο υποθέσεις…παρεξηγήσεις και πολλές ερωτήσεις στο ινμποξ! Μα γιατί γίνεται όλη αυτή η κωμωδία;


Ας πάρουμε  όμως τα πράγματα από την αρχή!! Σίγουρα θα έχετε όλοι δεί από κάποιον φίλο σας στο Facebook να γράφει κάτι που αφορά κάποιον χωρίς να τον κατονομάζει αλλά τον φωτογραφίζει με πολλές λεπτομέρειες  και γεγονότα!! Λέξεις οργής συμπληρώνουν  όλη την πίκρια που νιώθει για το συγκεκριμένο άτομο , με την ελπίδα να κατάλάβει ο ενδιαφερόμενος ποιος είναι!!


Γιατί  γίνεται όλο αυτό δεν μπορώ να καταλάβω!  Πού κρύβεται το θάρρος να δεις τον άλλο κατάματα και να του πεις πως σε έκανε να νιώσεις; Γιατι σκεπάζεται από την υποκρισία ; γιατί το γράφεις δημόσια ώστε να βρείς υποστηρικτές;; Δυστυχώς δεν πρόκειται να βρείς να το ξέρεις!

 

Γιατί οσοι σε υποστηρίξουν για το ΄΄φαίνεσθαι’’, μέσα τους σε κατηγορούν  που κάνεις ρεζίλι κάποιον που μπορεί να σε στεναχώρησε άθελά του… γιατι φαίνεσαι άτομο που δεν μπορεί κάποιος να το εμπιστέυεται …αφού με την πρώτη ευκαιρία κάνεις πρωτοσέλιδο τα προσωπικά σου… γιατί δεν έχεις το θάρρος να αντιμετωπίσεις κάποιον  και προχωράς σε κινήσεις που μόνο ως ανώριμες και χαμηλού επιπέδου μπορούν να χαρακτηριστούν!!!

 

Την επόμενη φορά που θα σε  ενοχλήσει η συμπεριφορά κάποιου , πες το στον ίδιο!! Λύστε την παρεξήγηση οι δύο σας! Δεν χρειάζεται να υπάρχουν θεατές  !! Μην αναρωτηθείς αργότερα γιατί έχεις μέινει μόνος…

 

 

Κείμενo : Aρφαρά Μαρία

 

 

 

© 2016 copyright gynaikoparea.gr

 Image courtesy of Pixomar at FreeDigitalPhotos.net