10 μικρές συνήθειες που σου λένε ότι είναι ο κατάλληλος άντρας για να παντρευτείς

 

 

mother-and-daughter-smiling

Ο γάμος είναι μια σημαντική απόφαση και θα πρέπει να είσαι βέβαιη ότι ο άνθρωπος που θέλεις να παντρευτείς έχει κάποιες καλές συνήθειες. Σε αυτό το άρθρο θα ανακαλύψεις 10 συνήθειες που θα πρέπει να έχει  ο σύντροφός σου πριν αποφασίσεις να τον παντρευτείς.1. Ξεκινάει την ημέρα του δίνοντάς σου ένα φιλί

Κάθε μέρα είναι μια νέα αρχή, και εκείνος ξεκινάει την ημέρα του δίνοντάς σου ένα φιλί για καλημέρα. Αυτός είναι ένας καλός και απλός τρόπος για να ξέρεις ότι είναι συνεπής, συν ότι σε κάνει να έχεις καλή διάθεση για να ξεκινήσεις την ημέρα σου.

 


2. Προτιμάει να σε ακούει παρά να μιλάει

Μετά από μια μεγάλη, καλή ή κακή μέρα για εκείνον, είναι έτοιμος να ακούσει για τη δική σου ημέρα. Υπομονετικά περιμένει μέχρι να τελειώσεις και να σε υποστηρίξει για το τι έχεις αποφασίσει για την υπόλοιπη ημέρα. Εκείνος στηρίζεται σε σένα 100% - ακριβώς όπως και εσύ έχεις τη στήριξη του.

 

3. Σου μαγειρεύει

Σίγουρα, είναι πάντα εύκολο να παραγγείλεις απ’ έξω. Ωστόσο, ο ιδανικός σύντροφος θα προτιμούσε να μαγειρέψει ένα απλό γεύμα για την οικογένεια. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο όταν έρχεσαι στο σπίτι από τη δουλειά από το να τρως ένα σπιτικό φαγητό μαγειρεμένο από τα χεράκια του αγαπημένου σου, συνοδεία με ένα ποτήρι κρασί.

 

4. Σε αγκαλιάζει

Μόλις η μέρα έχει τελειώσει και θέλεις να  χαλαρώσεις με ένα ποτήρι κρασί και να δεις μια ταινία. Εκείνος είναι εκεί να σε έχει στην αγκαλιά του (με τη μπύρα του ίσως). Δεν αναφέρομαι μόνο να σε αγκαλιάζει και να κάθεται στον καναπέ και απλά να  βλέπετε μια ταινία. Αυτός θα σε αγκαλιάζει, περιστασιακά θα σε φιλήσει. Προσφέρεται να σου γεμίσει το ποτήρι και μερικές φορές ακόμη και να κάνει  μασάζ στα πόδια σου.

 

5. Θέλει να σε ευχαριστεί

Κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για να σε ευχαριστήσει στο κρεβάτι. Είναι ρομαντικός όταν εσύ είσαι σε διάθεση για ρομαντισμό. Είναι αυθόρμητος και συναρπαστικός όταν θα είσαι στη διάθεση για περιπέτειες ή αισθάνεσαι ότι θέλεις να αφήσεις ελεύθερη την άγρια πλευρά σου.

 

6. Περνάει καλά με τους φίλους σου και την οικογένειά σου

Ο γάμος είναι συμβόλαιο ζωής και είναι σημαντικό όλοι όσοι το επιλέγουν να σέβονται ο ένας τον άλλον. Είναι πολύ τρυφερός και έχει κατανόηση για την οικογένεια και τους φίλους σου. Είναι πρόθυμος να κάνει πολλά για σένα και τους φίλους σου. Είναι επίσης πρόθυμος να κάνει αμέτρητα δρομολόγια για την οικογένειά σου από και προς το αεροδρόμιο. Δεν θα είναι καθόλου ταλαιπωρία για κείνον να κάνει διάφορες δουλειές για σένα στις γιορτές.

 

7. Αγαπάει τα παιδιά της οικογένειας
Εκείνος λατρεύει να παίζει με τα παιδιά. Όταν πηγαίνεις στο σπίτι της αδελφής σου, αυτός είναι πάντα εκεί και πρόθυμος παίξει με τα ανίψια σου. Κάνει τα παιδιά να αισθάνονται ασφαλή. Του αρέσει να τους διαβάζει ιστορίες, και είναι ακόμα πρόθυμος να κάνει babysitting περιστασιακά. Φαντάσου να τον βλέπεις να σέρνεται στα τέσσερα και να τον κυνηγούν τα λατρεμένα ανίψια σου.

 

8. Είναι οικονομικά υπεύθυνος

Δεν έχει σημασία τι δουλειά κάνει και πόσα παίρνει. Δεν είναι ο τύπος που θα ζήσει πέρα από τις δυνατότητές του. Είναι υπεύθυνος και πληρώνει τους λογαριασμούς στην ώρα τους. Κάνει, επίσης, σχέδια για το μέλλον του – ελπίζει για ένα μέλλον μαζί σου.

 

9. Σε παρατηρεί

Όταν είναι να παραβρεθείτε σε γιορτή ή πάρτι ή μια βραδιά γκαλά, σου κάνει κομπλιμέντα για το πόσο όμορφη είσαι. Κοιτάζει, και σε κάνει να νοιώθεις ότι είσαι η πιο σημαντική για κείνον σε όλο πλήθος. Θα σε κάνει να νιώθεις μοναδική. Είσαι πράγματι το μόνο πρόσωπο που έχει σημασία για εκείνον αύτη τη στιγμή και μπορείς να το νιώσεις, χωρίς να πει λέξη. Μπορείτε να πείτε μεταξύ σας ό,τι νοιώθετε μόνο με τα μάτια.

 

10. Φροντίζει τον εαυτό του

Γυμνάζεται, είτε πρόκειται για βάρη, τρέξιμο, ποδηλασία. Είναι καλλωπισμένος και πάντα μυρίζει όμορφα (εκτός αν κάνει γυμναστική). Διαβάζει βιβλία και φροντίζει για την ψυχική υγεία του όσο και την σωματική του υγεία.

Αν δίνει όλα αυτά για σένα… τότε είναι ο ιδανικός!


 

 

 

Πηγή: flowmagazine.gr

Image courtesy of   imagerymajestic at FreeDigitalPhotos.net