Σχέσεις που οδηγούν σε γάμο!

 

mother-and-daughter-smiling

 

Δεν καταλήγουν όλες οι σχέσεις σε γάμο και δεν είναι λίγες οι φορές που αυτό μπορείτε να το καταλάβετε από πολύ νωρίς. Για να υπάρξει έστω πρόταση γάμου χρειάζεται να συντρέχουν κάποιες βασικές προϋποθέσεις, χωρίς αυτές βέβαια να αποκλείουν τυχόν «εκπλήξεις».

 

Ο γάμος είναι μία ένωση και ένα βήμα στην πορεία του ανθρώπου με βασικό γνώρισμα την συμβίωση. Όταν αποφασίζουν δύο άτομα να παντρευτούν, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει εμπιστοσύνη, αγάπη και πάθος μεταξύ τους.

 

Ποια είναι όμως εκείνα τα χαρακτηριστικά σε μία σχέση που σίγουρα θα την οδηγήσουν σε γάμο;

 

1. Σεβασμός στην προσωπική ζωή του άλλου
Χρειάζεται αμοιβαία εμπιστοσύνη και σεβασμός απέναντι στην προσωπική ζωή του άλλου. Αυτό σημαίνει πως οι φίλοι θα παραμείνουν, οι δραστηριότητες θα συνεχιστούν και κάθε προσωπικό στοιχείο δεν θα θυσιαστεί στο βωμό της σχέσης.

 

2. Χαρούμενη διάθεση
Το χαμόγελο πολλές φορές είναι αρκετό για να αισθανθεί κάποιος ασφαλής και δυνατός σε μία σχέση.

 

3. Ειλικρίνεια και αληθινά συναισθήματα
Με ψέματα και απόκρυψη του παρελθόντος με διάφορα τεχνάσματα, η σχέση αργά ή γρήγορα θα σταματήσει και σίγουρα, όχι με τον καλύτερο τρόπο.

 

4. Θετική γνώμη φίλων και συγγενών
Πολλές φορές οι άντρες πριν αποφασίσουν να κάνουν πρόταση γάμου στην αγαπημένη τους, ζητούν τη γνώμη των φίλων ή ακόμα και της μαμάς! Η θετική εικόνα για την υποψήφια νύφη είναι σίγουρα ένα βασικό bonus στην επιλογή και την απόφαση του γαμπρού.

 

 

 

 

 

 

post4life.gr

Image courtesy of   photostock at FreeDigitalPhotos.net